Rebem la visita de l'empresa GRIFOLS

El passat 25 d'octubre vam rebre la visita d'una representació de l'empresa GRIFOLS per fer una xerrada als nostres estudiants: Isabel Soler, Corporate Director Recruiting and Staffing, Natàlia Quintero, Cap de Secció de Control Microbiològic i Marta Grané, Cap de torn de Producció, que precisament va començar a l'empresa fent unes pràctiques de cicles formatius.

Ens van fer una presentació de l'empresa, des dels seus orígens el 1909 fins a l'actualitat, pioners en la cura de la salut i el benestar de les persones arreu del món. També ens van informar del seu programa de formació DUAL. De fet, vuit alumnes del nostre institut han estat seleccionats per començar aquesta tardor en aquest programa; tres alumnes del CFGS Laboratori d'Anàlisi i Control de Qualitat i cinc alumnes del CFGS Fabricació de productes farmacèutics, biotecnològics i afins.

Les ponents van emfatitzar que aquest programa busca incorporar els joves estudiants a la plantilla un cop hagin acabat les pràctiques. Totes tres professionals van insistir en que una bona actitud és la qualitat més buscada en un treballador. Ho tindrem en compte!