Borsa de treball

IESM Narcis Monturiol

La Borsa de Treball de l'Institut Narcís Monturiol és un servei que ofereix el centre adreçat a alumnes i exalumnes del centre i a qualsevol empresa interessada. L'objectiu del servei és doble. Per una banda ajudar als alumnes a trobar una feina relacionada amb les competències professionals que han adquirit i inserir-se així en el món laboral. Per altra banda també pretén satisfer les sol·licituds de determinats perfils professionals que fan les empreses.

Accés a la borsa de treball per alumnes i ex-alumnes

Per entrar a formar part de la borsa de treball cal enviar un correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , adjuntant un arxiu en format word que contingui el currículum actualitzat i sense foto. Una vegada rebut el currículum, el centre envia un missatge de confirmació en el qual s'estableixen també les normes de la borsa de treball.

  • És obligatori comunicar al centre quan es troba feina i donar-se de baixa del servei.
  • Els currículums tenen una vigència de sis mesos.
  • Cal ser seriós i formal en el tracte amb les empreses. La persona que no respecti aquesta norma serà donada de baixa del servei.

Accés a la borsa de treball per empreses

Per fer una sol·licitud a la borsa de treball cal enviar un correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , fent constar en el mateix la següent informació:

  • Dades de l'empresa (nom, sector, activitat principal, ubicació...)
  • Nom i cognom, telèfon i correu electrònic de la persona de contacte i càrrec que ocupa a l'empresa.
  • Dades referents a l'oferta de treball indicant sobretot quines són les tasques que ha de realitzar la persona a contractar. Aquestes són indispensables per definir bé el perfil rofessional.

Una vegada rebut aquest correu electrònic, el centre el respon adjuntant els currículums que millor s'ajustin a la sol·licitud realitzada. A partir d'aquest moment, la resta de gestions (trucades, entrevistes, etc.) ja les realitza l'empresa. És molt important comunicar al centre la resolució del procés de selecció per procedir a donar de baixa del servei a l'alumne contractat.