Jennifer Pastor i Joan Torres 3er premi @ICEUAB

La Jennifer Pastor i el Joan Torres, del cicle de Fabricació de Productes Farmacèutics, biotecnològics i afins, van rebre el passat 13 de juliol el tercer premi Argó pel projecte final de cicle anomenat “Gel d’Àcid Hialurònic”. 

L’objectiu del projecte ha estat crear un producte cosmètic que fos viable comercialment i que procedís d’un procés d’innovació partint dels coneixements adquirits durant el curs i seguint la metodologia de treball d’un laboratori i de la indústria. Per tal d’aconseguir aquest producte van dur a terme un pla estratègic de recerca, desenvolupament i innovació (PIDI): Vigilant el sector i les seves tendències, fabricar i millorant la seva fabricació, fent anàlisis del producte acabat o determinant-ne la seva viabilitat comercial, entre d’altres.

Els premis Argó són entregats per la Universitat Autònoma de Barcelona a treballs de recerca de batxillerat i a projectes de cicles formatius de grau superior, amb la finalitat de reconèixer l’esforç dels estudiants i d’incrementar els vincles amb els centres d’ensenyament de Formació Professional..

Des de  l’institut els donem l’enhorabona i desitgem un futur ple d’èxits. Igualment desitgem que l’institut segueixi treballant en un camí de rigor i d’innovació.