Realitzada la visita de la delegació de la ciutat de Munic

El passat divendres ens va visitar una delegació de persones de la ciutat de Munic. Es tractava dels tutors de les estades a les empreses i de la universitat de Munic que reben habitualment alumnes en mobilitat d’Erasmus+. Els nostres alumnes han estat i actualment estant fent estades a aquestes empreses.

Aquest grup estava acompanyat de la representant de Xarxa FP de la ciutat de Munic i d’un representant de la Fundació BCN FP i de Xarxa FP. Per part del centre hi vam assistir en Josep Gimeno, Carol Gracia i Carles Saura. També hi van assistir dos alumnes que van fer l’estada el curs passat.

ciutat de Munic

La reunió es va allargar unes quatre hores ja que es va establir un diàleg força interessant, distès i agradable ja que estaven interessants en conèixer els perfils professionals associats als títols que impartim al centre i alguns detalls sobre la nostre relació amb les empreses col·laboradores per a la FCT, la formació de treballadors, el procés d’assessorament i reconeixement,...

 

També va haver ocasió per valorar l’estat i el futur de la col·laboració en el marc d’Erasmus+ i per proposar idees de cara al futur de possibles col·laboracions com ara la voluntat expressada per una empresa de realitzar estades de professors/es del centre a la seva empresa o la idea de possibilitar iniciar processos formatius mixtes,  especialitzats i en anglès, de curta durada amb alumnes del centre i de l’institut de Munic del Städtische Berufsschule Chemielaboranten Zahntechnik, Chemie, Biologie und Drogerieberufe.

 

 

Logo Xarxa FPAquesta trobada ha estat coordinada per l’Associació Xarxa FP. Aquesta associació reuneix 26 ciutats europees de onze països que treballen per a la mobilitat de la FP  d’alumnes i professors i la innovació. A l’any 2016 el nombre de mobilitats d’alumnat i professorat va ser de gairebé quatre-centes. A més de la mobilitat l’associació vol promoure l’intercanvi de bones pràctiques i la realització de projectes innovadors en el camp de l’educació i de la FP.