Premi Argó 2016 atorgat als alumnes del centre del CFGS Laboratori d’anàlisi i control de qualitat per la Universitat Autònoma de Barcelona

Premi Argó 2016 atorgat als alumnes del centre del CFGS Laboratori d’anàlisi i control de qualitat per la Universitat Autònoma de Barcelona

El jurat del 13è Premi Argó 2016 de la Universitat Autònoma de Barcelona ha atorgat al nostre centre un dels premis o bé una menció honorífica d’entre els projectes presentats dels Cicles Formatius de Grau Superior de diferents centres.

El treball el van presentar els alumnes de segon curs del matí del CFGS Laboratori d’anàlisi i control de qualitat, Sergio Peña Segura, Sergio  Pineda Rodriguez i Jordi Serna Calvis. El projecte tracta sobre la caracterització físico-química i microbiològica de la cervesa.

Correspon al treball del mòdul de Projectes que van realitzar el curs passat i que, posteriorment, les professores del mòdul, Luci Campaña i Maria Dolors Gómez van animar als alumnes a presentar-se a aquest premi.

Des d’aquí volem felicitar als alumnes i a les professores per aquesta distinció.   

L’anunci dels premis i mencions i el seu lliurament s’efectuarà el 19 d’octubre de 2016 a les 17:30h a la Sala de Juntes de l’Edifici del Rectorat al Campus de la UAB a Bellaterra (Cerdanyola del Vallès).

La relació dels 7 treballs premiats a aquest esdeveniment es troba a http://blogs.uab.cat/argo/files/2016/09/Resoluci%C3%B3_13_Premi-Argo_CFGS-2016.pdf

Ens han escrit des de l’ICE de la UAB per convidar als alumnes premiats i els seus familiars o amics així com a les tutores del treball per lliurar-los un diploma i a algun representant del centre per recollir el guardó corresponent al centre.