Resultats de les eleccions al consell escolar del centre

Els dies 24, 26 i 27 de novembre es van dur a terme les eleccions del consell escolar del sector del professorat i del sector dels alumnes i dels pares/mares/tutors/es d’alumnes.

Pel que fa al sector del professorat les persones escollides van ser:

José Carlos Jiménez García

Roser Torres Altisent

Carol Gracia Cantador

Aquestes tres persones substitueixen a Olga Alonso i Montserrat Llamas a qui agraïm la seva assistència en els darrers quatre cursos. Míriam Sánchez també deixa el consell ja que en el seu cas estava substituint la vacant que va deixar en José Carlos Jiménez en deixar el centre al curs 2013-2014. Les professores que mantenen la seva plaça són Ana Gallardo, Teresa Cantarell i Pilar Gómez. 

Pel sector dels alumnes i pares d’alumnes els resultats han estat els següents:

Per cobrir la plaça destinada a la fracció de pares i mares d’aquest sector la persona escollida és Amina Rabja El Mzouri mare de l’alumne Iman El Kassal Rabja.

Pel que fa a les cinc places previstes pels alumnes, una està coberta per un alumne que ja estava al Consell i que pot romandre dos cursos més, en Jonathan Gutiérrez Serna del CFGM Planta química 2n curs. 

Les quatre places restants del sector seran cobertes per:

Ana María Hernández García del CFGM Planta química 1r curs

Francesc Barrachina Fernández del Curs d’accés als cicles formatius de grau superior

Diego Riba Limón del CFGS Laboratori d’anàlisi i control de qualitat N

Aleix Rius Fabregó del CFGS Química industrial 2n curs.

A tots ells els agraïm la seva disposició a formar part del consell com també agraïm la participació dels professors i dels alumnes que han participat a les meses electorals respectives.   

La constitució del consell escolar s'ha realitzat el 10 de desembre.