Ajut econòmic concedit pel projecte “Actualització d’equips didàctics de química industrial amb hardware i software lliure”

En el marc de la 8a edició del Pla de mesures Innovació a l’FP de la Fundació BCN-Formació professional, en el qual l’Institut Narcís Monturiol ha participat amb dos projectes, la comissió d’avaluació ha resolt  concedir un ajut econòmic de 1500 euros pel projecte “Actualització d’equips didàctics de química industrial amb hardware i software lliure”. Aquest projecte ha estat presentat pel professor Jose Reina.

En aquesta edició han participat un total de 88 projectes i 66 centres d’FP de la demarcació de Barcelona el que mostra un important dinamisme en la línia de la innovació educativa.

Aquesta decisió es farà pública a través d’una Resolució i la Fundació juntament amb el centre signaran un conveni de col·laboració pel seu desenvolupament.

Els promotors d’aquest programa ens encoratgen a seguir treballant i valoren l’aportació feta amb el segon projecte “Gestió energètica del centre amb IoT i Big Data”, presentat pel professor Óscar Guevara. Si bé el projecte no ha estat seleccionat per rebre l’ajut econòmic, podem preveure si es pot dur a terme amb els nostres propis recursos.

Aprofitem l’ocasió per agrair l’esforç de dedicació que han realitzat els dos professors per fer pensar la idea i concretar la proposta dels projectes segons la documentació establerta per les bases del pla.
Per tenir més informació sobre el Pla de mesures es pot visionar aquest vídeo.

La pàgina de la Fundació BCN-Formació professional hi ha detalls sobre aquest pla.