Propostes d'activitats per al saló de l'ensenyament

Ha estat acceptada la nostra proposta de participació a la trentena edició del Saló de l’ensenyament i el personal que organitza l’estand del CEB ens agraeix la nostra aportació.

En el quadre apareixen els centres i les activitats, de forma resumida, que coincidiran el divendres al matí al saló. Recordem que el Saló de l’Ensenyament es farà del dimecres 20 al diumenge 24 de març.


La nostra contribució, tal com vam anunciar fa unes setmanes, passaria per la realització d’activitats de farmàcia i biotecnologia (electroforesi, el test d'estanquitat i l’encapsulació). Aquest curs proposem també incloure algunes preparacions per a l'observació amb el microscopi i l’ús del sonòmetre monitoritzat amb un portàtil per fer mesures del soroll del saló
com una nova aportació del Departament de seguretat i medi ambient que dirigirà Isaac Barbé.

Per l’electroforesi s’han ofert Sílvia Romero i Guillem Berbis i per la part de fabricació farmacèutica s’han ofert Raquel Vall, Carol Gràcia i Anna Gallardo, que ja van participar el curs passat. En aquesta edició el CEB tindrà un estand únic amb tota la oferta de l’ensenyament postobligatori públic de la ciutat de Barcelona en concret els cicles formatius, els batxillerats, idiomes, artístics. Ens han comunicat que alguns centres tindran una participació fixa al saló com ara l’INS Mare de Déu de la Mercè i l’INS Poblenou per tasques de
dinamització de l’estand i actuacions protocol a càrrec i alumnes de L’INS Lluïsa Cura (dijous tarda) i INS Poblenou que actuaran com a persones informadores al estand. Yolanda Almirall, com a coordinadora de l’esdeveniment, aviat es posarà e contacte amb les persones responsables dels centres. També ens demanarà les dades dels alumnes que participaran a les activitats proposades.