1r premi i un accèssit per dos treballs del crèdit de síntesi del CFGS Química ambiental en el III Premi de Treballs Acadèmics del Consorci Besós-Tordera

En el marc del III Premi de Treballs Acadèmics del Consorci Besós-Tordera han estat distingits amb el primer premi el treball del crèdit de síntesi “Anàlisi i comparació microbiològica de les aigües de l’EDAR de Teià i Vilanova del Vallès” fet pels alumnes Alba Rodríguez, David Romero, Maria Florència i Marina Torralba.

S’ha atorgat un accèssit de la mateixa categoria al treball “Una Visita d’alçada: EDAR Vilanova del Vallès” fet per Francesca Aguilar, Rubén Rodes i Àlex Valls del mateix cicle formatiu (el treball es por trobar a www.youtube.com fent la cerca “una vista d'alçada la EDAR de Vilanova del Vallès”).

A l’acte de lliurament va tenir lloc el passat dimecres 10 d’octubre a la sala d’actes de la seu del Consorci Besòs-Tordera i hi van assistir les professores Míriam Sánchez i Mari Vicioso i el director de l’institut així com els alumnes que van rebre l’accèssit. No van poder assistir a l’acte els alumnes del primer premi per la qual cosa el premi va ser recollit per la seva professora Maria Lluïsa Vicioso. Aquesta juntament amb els alumnes assistents i la professora Míriam Sánchez van intervenir a l’acte comentant alguns aspectes del treball realitzat.El president del Consorci, Joan Vila, acompanyat per la Meritxell Maymó, membre del jurat, van lliurar els guardons als estudiants i als professors. El primer premi està dotat per un xec regal valorat en 250 euros per a la compra de material escolar i els accèssits per import de 150 euros. A més de rebre un diploma i una bossa amb obsequis. Des d’aquí volem felicitar als alumnes i a les professores per l’obtenció d’aquests guardons.