Dos treballs d’alumnes del centre finalistes al Premi de Treballs Acadèmics Consorci Besós-Tordera

Des del Consorci les professores Míriam Sánchez i Mari Vicioso han estat convidades a l’acte de lliurament del III Premi de Treballs Acadèmics Consorci Besòs Tordera, corresponent al curs 2017-2018 ja que han presentat dos treballs diferents. 
 
 
“Anàlisi i comparació microbiològica de les aigües de l’EDAR de Teià i Vilanova del Vallès”.
Els alumes són del CFGS Química ambiental en concret Alba Rodríguez, David Romero, Maria Florència i Marina Torralba, que han resultat finalistes del III Premi de Treballs Acadèmics, dins la categoria de Treballs de Curs.  
 
  
 
El segon treball es titula: “Una Visita d’alçada: EDAR Vilanova del Vallès”.
Fet per Francesca Aguilar, Rubén Rodes i Àlex Valls, que han resultat finalistes del III Premi de Treballs Acadèmics, dins la categoria de Treballs de Curs.  
 
En aquest cas es tracta d’un vídeo realitzat pels alumnes que inclou vistes des d’un dron. Es pot trobar a www.youtube.com fent la cerca “una vista d'alçada la EDAR de Vilanova del Vallès”. El vídeo té una durada de 15 minuts.
 
L’acte tindrà lloc aquest dimecres 10 d’octubre, a les 19 hores, a la Sala d’Actes de la seu del Consorci Besòs Tordera (Av. Sant Julià, 241, 08403 Granollers).
Des d’aquí felicitem als alumnes i a les professores que han participat en aquesta iniciativa.