Inici de les estades de pràctiques dels alumnes Städtische Berufsschule de Munic

El proper dilluns 26 d’octubre es preveu que s’iniciarà l’estada d'un alumne d’aquest centre a l’Agència de Salut Pública i un altre a l'empresa Covestro, l'antiga Bayer MaterialScience. Aquesta iniciativa està emmarcada en l’acord establert amb el centre alemany fruit de la reunió que es va tenir el curs passat i a la que es va acordar que els dos centres facilitarien estades formatives dels alumnes en empreses col·laboradores a les ciutats de Barcelona i de Munic. 

Aquesta escola de formació professional està especialitzada en química, biologia, salut laboral i en odontologia i ortodòncia. Disposa d’uns 50 professors i uns 1.250 estudiants. Segons es diu a la seva pàgina web el centre disposa de laboratoris moderns i ben equipats que permeten el treball experimental.

Les classes a aquet centre s'imparteixen en forma de blocs de dues  setmanes en el sistema dual. La formació té una durada de 3,5 anys i es pot escurçar amb bones realitzacions de l’alumne o per formació equivalent. L'escola es troba associada a la formació de mestres a la Universitat Tècnica de Munic i que participen des de fa més de 10 anys en nombrosos projectes de la UE.