Premiats el nostre institut com a centre més implicat i proactiu a la 6a edició del Premi UB – Ferran Adrià amb Gallina Blanca

Premiats el nostre institut com a centre més implicat i proactiu a la 6a edició del Premi UB – Ferran Adrià amb Gallina Blanca 

El dia 14 de setembre de 2015 es van lliurar els premis als guanyadors de les diverses categories de la 6a edició del Premi UB - Ferran Adrià amb Gallina Blanca al Paranimf de la Universitat de Barcelona, amb la presència del xef i doctor honoris causa Ferran Adrià.

Descripción: Premi Ferran Adrià 2015

Reproduïm part de l’acta del jurat:

Reunit el jurat del Premi, tal com estableixen les bases del premi, i finalitzat l'acte públic, aquest ha acordat per unanimitat el següent:

Atorgar el Premi UB - Ferran Adrià amb Gallina Blanca, al millor treball relacionat amb el fet gastronòmic, dotat amb una targeta regal per a objectes, activitats o béns culturals, d’un import de 1.000 € al millor treball, i una altra de 500 € per al docent responsable de la tutoria al treball El calci làctic. Quin és i quin hauria de ser el seu consum entre els joves, presentat per l'alumna Maria Basté de l'institut Montserrat de Barcelona. N'és la professora tutora la senyora Montserrat Bolós.

(....). I, finalment, atorgar el Premi per a l'escola, institut o centre més implicat i proactiu, consistent en una targeta regal d'un import de 500 € per l'Institut Narcís Monturiol de Barcelona. N'és el director del centre el senyor Carles Saura.

El jurat vol fer constar l’alta qualitat de tots els treballs finalistes del 6è Premi UB – Ferran Adrià amb Gallina Blanca i felicita als alumnes premiats i finalistes, així com els seus tutors, tutores i familiars.

Descripción: Lliurament premis 2015

Aprofitem l’avinentesa per agrair a les tutores de primer i segon del matí del CFGS Laboratori d’anàlisi i control de qualitat, Pilar Gómez i Luci Campaña per l’interès per fer arribar els treballs dels nostres alumnes a aquest premi i el seu desplaçament acompanyant al director per anar a recollir el premi.

Per més detalls veure  l’adreça http://www.ub.edu/futursinousestudiants/premi-ferran-adria.html