Acte d’inici de curs dels centres de Ciutat Vella celebrat a l’institut el 4 de setembre de 2015

Un any més, durant la primera quinzena de setembre els actes d’inici de curs han permès als serveis educatius de la ciutat presentar als centres les novetats del nou curs i donar a conèixer els projectes que es preveuen i els equipaments disponibles. Enguany, en el marc d’aquestes sessions també s’hi han presentat els nous equips d’inspecció -que es renoven cada cinc anys- i els nous regidors/es i/o consellers/es d’educació dels districte del nou govern municipal.

DescripcióEls actes d’inauguració del nou curs 2015-2016 van arrencar el 4 de setembre a Ciutat Vella i l’Eixample. Ciutat Vella va celebrar la seva sessió a l'Institut Narcís Monturiol, amb una conferència del científic Marc Boada, presentador del programa QuèQuiCom de TV3. Amb el títol «Matèria lluminosa. L'enigma del fotó», Boada va utilitzar la llum com a fil conductor per teixir una interessant conferència que va barrejar la història i la ciència.

 

Al llarg de la sessió -que va estar presidida per Gala Pin, la regidora de Ciutat Vella- hi van intervenir la nova coordinadora del Servei Educatiu de Ciutat Vella, Blanca Baiges; l’inspector d'educació Àngel Domingo i Fermí Vallvé, del departament d’Educació Ambiental de l'Ajuntament. L’acte va acabar amb una visita a l'Ateneu de fabricació de la Fàbrica del Sol, en la qual es va oferir un petit tast de les activitats educatives d'aquest nou equipament i una mostra d’entitats amb l’oferta educativa a Ciutat Vella.