Visita d’un grup de professors i responsables de FP d’un centre de la ciutat de Munic

Visita al nostre centre d’un grup de professors i responsables de FP d’un centre de la ciutat de Munic

El dilluns 10 de novembre, un grup de professors d’un centre centenari de la ciutat de Munic, el Städtische Berufsschule für Zahntechnik, Chemie-, Biologie- und Drogerieberufe, van venir al centre per conèixer la nostra activitat formativa i les nostres instal·lacions per si és possible establir col·laboracions en el futur entre els dos centres.

Ens van visitar la Sra. Marianne Wagnersindelar, directora del centre, el Sr. Paul Scharm actual coordinador de Leonardo i Erasmus+ del centre, la Dra Katrin Ottmann, professora i futura coordinadora Erasmus+, la Sra. Monika Partsch, coordinadora de pràctiques de la Technische Universität de Munic i la Sra. Maria Jesús Cervero, mobility manager de XARXA FP de Munic.

El Sr. Jordi Castillo de Xarxa FP de Barcelona va explicar l’estructura del Sistema Educatiu de Catalunya i de la FP. En Carles Saura, el nostre director, va descriure les característiques del nostre centre pel que fa als ensenyaments que impartim, el projecte del centre i les instal·lacions.  Es va fer un recorregut pels laboratoris i altres dependències del centre conduïts pel nostre coordinador de FP, Carlos Gallego.

Aquesta iniciativa està emmarcada en els intercanvis entre ciutats del programa Xarxa de la que Munic en forma part i està inicialment organitzada per la Fundació BCN Formació Professional de l’Ajuntament de Barcelona i concretada després pel centre. Es va acompanyar al grup visitant a realitzar dues visites tècniques, una a l’Agència de Salut Pública i una altra a Bayer Materialscience.