Debat amb la Comissària d'Acció Climàtica de la CE

El divendres 28 de març tres alumnes del centre de primer curs del cicle formatiu d’educació i control ambiental van assistir a un debat amb la Comissària d'Acció Climàtica de la Comissió Europea la Sra. Connie Hedegaard. L’acte es va desenvolupar a la sala Domènec i Muntaner de l'edifici de l'Administració de l'Hospital de Sant Pau.

A la mateixa van participar una vintena d’alumnes d’altres centres interessats en aquesta temàtica així com diferents autoritats de Catalunya en concret representants del Consell  Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) i de l’Oficina Catalana de Canvi Climàtic (OCCC) i diverses autoritats europees i de Catalunya que van participar com a observadors.

L’acte va estar moderat pel Sr. Tomàs Molina que posteriorment va entrevistar a alguns dels alumnes participants, en concret a un dels nostres alumnes Lluís Allué.. La notícia de l’acte i les entrevistes als alumnes van ser motiu d’un reportatge que va ser emès al programa de TV3 Espai Terra el passat divendres a la tarda. Adjuntem fotografies i instantànies d’aquest programa aportades per Neus López que va acompanyar als alumnes a aquest acte.